Over Cupplus Europe B.V.

 

 

Wij zijn niet alleen producent en leverancier van koffiebekers, maar ook van diverse andere disposables. Van design tot productie, en van opslag tot verzending, beheren wij het hele proces in eigen huis. Hierdoor kunnen wij de snelste levertijden, beste kwaliteit en laagste prijzen garanderen.

Met trots produceren wij koffiebekers en diverse andere disposables zowel in China als in Nederland. De combinatie stelt ons in staat om flexibel te zijn en snel aan de behoeften van onze klanten te voldoen. Of je nu op zoek bent naar gepersonaliseerde koffiebekers voor je bedrijf, of andere disposables zoals maaltijdverpakkingen, wij hebben de oplossing voor je.

Onze missie is om onze klanten de beste disposables te bieden tegen de laagste prijs. Daarom werken we hard om onze producten voortdurend te verbeteren en onze processen te optimaliseren. We zijn er trots op dat we niet alleen producent en leverancier zijn, maar ook een breed scala aan disposables aanbieden, omdat dit ons in staat stelt om directe controle te hebben over de kwaliteit en de prijs van onze producten.

 
Cupplus Europe B.V.
Creative Packaging Solutions
ABC Westland 248
2685 DE Poeldijk
Nederland